Busje boeken?

Mobiele
koffie

U kunt het zo gek niet verzinnen of wij hebben de oplossing. En dat alles vanuit een vintage bus uit 1965. Een eyecatcher die gegarandeerd veel mensen aantrekt.

Koffie van Erik heeft tot wel 8 koffiebussen beschikbaar! Dus ook voor de grotere evenementen, festivals en beurzen kunnen wij uw gasten voorzien van een verse cappuccino.  Zonder bus kunnen wij onze kunsten ook vertonen. Met ons verplaatsbare buffet komen we graag bij u binnen.

Prijzen, offerte aanvragen, meer informatie of gewoon een keer een kop koffie doen? Neem contact op met Erik.

Previous
Next
Previous
Next

Welke
koffie?

Wij branden samen met lokale ondernemers een fantastische eigen koffie blend genaamd ‘Edition 65’. Een mooie mix van Arabica bonen uit Brazilië, Colombia en Guatemala. We branden onze koffie wekelijks bij Roast Factory in Den Haag. Een verser kopje koffie gaat u niet vinden. 

Naast onze koffie hebben we maar liefst 12 soorten fairtrade thee uit Sri Lanka. We bereiden alle koffievarianten met biologische of havermelk. Warme choco, Italiaanse ijskoffie? Alles is mogelijk! 

Liever een andere koffiesoort? Bekijk onze webshop voor de mogelijke koffiesoorten op dit moment.

Een
impressie

In de jaren 40 van de vorige eeuw maakte VW importeur Pon een schetsje voor de VW fabriek met het verzoek of ze naast de alom bekende kever geen busje konden maken. Dit werd de T 1. 

Nu bijna 70 jaar later zijn de T 1 busjes ware collectors items geworden. Geliefd door velen en voor veel doeleinden ingezet. Campers, verhuisbusjes, personenvervoer en sinds 2012 ook als de koffiebus!

Erik
bellen?

Meer informatie, een offerte aanvragen of een keer een kop koffie?

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel!

  • 06 41 19 86 31
  • info@koffievanerik.nl