Impressie

 

Koffie Van Erik

Twee passies zijn in 2012 samengekomen: Vintage VW busjes en perfecte Espresso.

In 2011 is dit idee geboren en na veel nadenken en voorbereiden zijn we apetrots dat we in de zomer van 2012 van start zijn gegaan met onze eerste bus.

Over de bus   

In de jaren veertig van de vorige eeuw maakte VW importeur Pon een schetsje voor de VW fabriek met het verzoek of ze naast de alom bekende kever geen busje/transporter konden maken.

Dit werd in de T1 (Transporter 1). Nu bijna 70 jaar later zijn de T1 en T2 busjes ware collectors items geworden. Geliefd door velen en voor veel doeleinden ingezet. Campers, verhuisbusjes, personenvervoer en sinds 2012 ook als Koffiebus!! Onze bus is geboren in 1965 en na een lang hard leven in Portugal is hij nu te bewonderen in volle glorie bij Koffie Van Erik.

Over onze koffie

Wij schenken fairtrade biologische koffie uit Brazilië en branden sinds een jaar samen met lokale ondernemers een fantastische eigen blend genaamd 'Edition 65'. Een mooie mix van Arabica bonen uit Brazilië en Guatemala, direct gekocht bij de boer waardoor iedereen optimaal kan genieten van een eerlijk kopje koffie!

Naast onze koffie hebben we maar liefst 12 soorten fairtrade thee uit Sri Lanka en bereiden we alle denkbare koffievarianten met biologische melk maar ook hebben we natuurlijk warme chocolademelk, decaf, soja en/of havermelk.

 Over eigenaar Erik 

Na 30 jaar loondienst in Horeca, Hifi, retail en evenementen ging een aantal jaar geleden een lang gekoesterde wens in vervulling. Het roer volledig om en een eigen bedrijf beginnen. De combinatie ervaring, passie en enthousiasme maakten het idee om een fullservice koffiebus te starten mogelijk. Erik, medewerker van de maand in zijn eenmanszaak, is al vanaf 2012 vol aan de slag en staat graag voor u klaar om uw (koffie) wensen in vervulling te laten gaan!

 
 
 
 

© Copyright Koffie Van Erik