Mogelijkheden

 

Wat kunnen wij betekenen voor u?

We hebben tot wel 4 Volkswagen koffiebussen tot onze beschikking. Dus ook voor de grotere evenementen, festivals en beurzen kunnen wij uw gasten voorzien van een verse cappuccino.

Optie 1:
U huurt ons in voor een vast tarief per dagdeel. We bereiden alle denkbare koffievarianten voor uw gasten met biologische melk maar ook hebben we natuurlijk warme chocolademelk, decaf, soja en/of havermelk. Daarnaast is heerlijke Italiaanse ijskoffie ook een aanrader.

Optie 2:
U heeft een evenement en wilt geen tijd besteden aan (koffie) catering maar u wilt wel dat uw klanten de mogelijkheid hebben een kopje koffie te drinken? Wij komen voorrijden en nemen het u uit handen. In deze module rekenen wij zelf af met de klant. Vervolgens heeft u een extraatje voor uw klanten, zónder het geregel vooraf. 

Optie 3:
Niet alleen koffie nodig maar een hele line-up met foodtrucks? We hebben een compleet arsenaal vintage Volkswagen bussen in ons netwerk. Van friet tot kreeft, van ijs tot bubbels, broodjes en tosti’s, u roept en wij kunnen u van dienst zijn!

Optie 4:
Naast koffie kunnen we onze bus inzetten voor reclame en publiciteitsdoeleinden. Flyeren, productsampling, de bus voorzien van magneetplaten met uw bedrijfslogo of zelfs de hele bus met vinyl beplakt (wrapping). De mogelijkheden zijn eindeloos!

 
 
 
 

© Copyright Koffie Van Erik