Mogelijkheden

 

Wat kunnen wij betekenen voor u?

We hebben tot wel 8 koffiebussen tot onze beschikking. Dus ook voor de grotere evenementen, festivals en beurzen kunnen wij uw gasten voorzien van een verse cappuccino.

Optie 1:
U huurt ons in voor een vast tarief per dagdeel. We bereiden alle denkbare koffievarianten voor uw gasten met biologische melk maar ook hebben we natuurlijk warme chocolademelk, decaf, soja en/of havermelk. Daarnaast is heerlijke Italiaanse ijskoffie ook een aanrader.

Optie 2:
U heeft een evenement en wilt geen tijd besteden aan (koffie) catering maar u wilt wel dat uw klanten de mogelijkheid hebben een kopje koffie te drinken? Wij komen voorrijden en nemen het u uit handen. In deze module rekenen wij zelf af met de klant. Vervolgens heeft u een extraatje voor uw klanten, zónder het geregel vooraf. 

Optie 3:
Niet alleen koffie nodig maar een hele line-up met foodtrucks? We hebben een compleet arsenaal vintage bussen in ons netwerk. Van friet tot kreeft, van ijs tot bubbels, broodjes en tosti’s, u roept en wij kunnen u van dienst zijn!

Optie 4:
Liever geen koffie? We kunnen onze bus ook altijd inzetten als multi inzetbare foodtruck. Catering, promotiebus of gewoon een mooie eyecatcher? U zegt het maar!

 
 
 
 

© Copyright Koffie Van Erik